Eggdeler på narkotorget!

Et ganske så spesielt syn møtte meg i dag da jeg skulle til ballettimen min (som jeg var en time for tidlig til, så egentlig så var det min andre tur mot Extend), for da jeg ruslet målrettet over narkotorget (altså lilletorget bak farmannstredet) for å kaste min tomme boks med Mocca Iskaffe fra Tine *snikreklame* så så jeg noe underlig på toppen av nettopp den søplekassen jeg hadde valgt meg ut!
Så...
Hvis noen skulle ha et virkelig stort behov for å få tak i en eggdeler eller kanskje et desilitermål så er det førstemann til mølla! De står og venter på at nettopp DU skal løpe ned på narkotorget og hente dem!
Søplekassen er lokalisert på den siden av narkotorget som grenser mot Syse Data, Extend Art of Dance og Studio Alf! Løp, løp, løp!

knarkerkjoekken

Men må nå i grunn si at jeg lurer på hvem, og hvorfor i all verden denne hvemen har plassert deler av kjøkkenet sitt på et torg midt i tønsberg. Velvel, den gåten blir vel aldri løst!

5 kommentarer

Maiken

28.aug.2008 kl.00:23

Kanskje hvemen hadde funnet ut at det er unødvendig med eggdeler og desilitermåler, fordi man tar bare alt med øyemål eller sånn ca. mål. og eggene deler man såklart med kniv. Liten vits at dette skal ta opp plass da. Enig? ;P hehe

Hanne

28.aug.2008 kl.00:24

Hehehe, bra konklusjon! :)

Maiken

28.aug.2008 kl.00:32

What is thaaat?! Er det bare jeg som ikke vet det? (skylder på at jeg er trett, trett og trett.. og bare ikke vet... hehe).

Maiken

28.aug.2008 kl.00:34

HÆHÆ! Er nesten litt slemt å kle seg ut og gjennomføre det da :P hihi! MEN, altså, hadde vært kult! :D

Maiken

28.aug.2008 kl.07:56

Hehe, jeg skal vurdere den! ;D Ikke jeg som skal arrangere festen, har bare invitert gruppen hit først jeg, har nok ikke plass til alle i klassen jeg. Gleder meg litt nå ja, bare kostymen som mangler! ;P

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits