Har jeg nok klær??

Vel, svaret er JA, alt for mange! ...men likevel ikke nok.
Jeg fant ut at det var på tide å rydde litt i klesskapet igjen. Noe jeg egentlig pleier å gjøre to ganger i året, men i løpet av Idefagskoleåret har jeg ikke gjort det en gang.
Og i og med at jeg har et dumt skap med hyller (jeg hater skaphyller, det blir bare rot) så var det nå littebittegranne overfylt!

dsc00802blogg
Er det rart jeg sjelden vet hva jeg skal ta på meg? sier bare jeg...

Det her er ikke engang alle klærne mine, i og med at noe henger til tørk og noe ligger til vask...
Jeg har funnet ut at jeg må begynne å kjøpe flere antrekk. Jeg kjøper ting sånn: "Oi! Det var en kul genser, den kjøper jeg" "Oi, den tskjorta var kul..passet ikke med gensern, menmen, det er ikke så farlig, kan brukes til noe annet". Det er forsåvidt sant, men når jeg gjør det sånn så blir jeg fort lei av klærne mine.
Eller kanskje det ikke har noe med saken å gjøre egentlig.

Egentlig så tror jeg det har med å gjøre at jeg egentlig nå har bestemt meg for å velge en av stilene mine, og da har jeg plutselig ikke så masse som passer.
Hvis jeg skal være riktig forfengelig, så kan jeg også si at den nye sveisen er vanskeligere å kle seg til.
(men det er veldig overfladisk...så det er vel bare tull egentlig, er bare jeg som har lyst på nye klær!"

dsc00803blogg

Work in progress

Tar litt tid når man skal sortere bort klær man sjeldent eller aldri bruker, i tillegg til at sommerklærne, i alle fall de fleste av dem, kan legges bort i noen måneder!
Jeg tviler sterkt på at jeg kommer til å få brukt alle de klærne jeg lar være igjen her også.. Egentlig burde jeg vært enda hardere med meg selv og bare legge bort halvparten, men jeg er litt for flink til å tenke
"kan jo hende jeg bruker den igjen om litt da....!"

dsc00804blogg

Var i alle fall en del som ble lagt bort (litt mer enn det som ligger her også). Kaaanskje jeg går gjennom alt en ekstra gang i morgen også, før jeg legger alt på plass.
Orker ikke det nå nemlig. Alt for sliten! Tar på å rydde klær! :P
(har nok mer med jobb hver dag + dansing hver dag med unntak av tirsdag å gjøre).
PHEW! Tror det blir digg å sove nå.Over til noe annet!
Jeg har forresten begynt å danse contemporary! Det er kjempegøy! Begynte i dag og gleder meg til neste uke. Skjønner ikke at jeg ikke har prøvd det tidligere=)
Ellers danser jeg fortsatt HipHop og Reggaeton på mandager, og har begynt på balletten igjen på onsdager.
Også har jeg bodyconditioning (styrke og tøying) på fredager!
Blir travle dager fremover.
I tillegg til det, så har jeg sagt ja til å være statist på La Traviata i Drammen...da skal jeg visst være en hore...med tacky kostyme. Velvel!
Også har jeg planagt å dra på en del konserter fremover. I alle fall Coldplay <3, The Wombats og Håkan Hellström!
Også blir det Göteborg tur snart også! bisibisi!

Gøy å ha noe å drive med!
Over og ut!

xoxo

4 kommentarer

Linn Elisabeth

21.aug.2008 kl.23:22

Hehehehehe, jeg kjenner meg sååå igjen!MEN...man får aldri nok klær da hihi ;DOg herlig med en opprydning!Ha en fin kveld =)

Fotograf Christine Wendelborg

22.aug.2008 kl.10:38

Shit du har mye klær Hanne! Skal ikke si noe egentlig, har sikkert like mye selv. Er veldig misunnelig på at du danser, savner det veldig. Pleide å danse contemporary og ballet. Det er så gøy!!!! Dans litt for meg også da:)

Hanne

22.aug.2008 kl.15:48

Hehe...ja, nå skal det bli mindre, sånn at jeg faktisk klarer å finne ting. Jeg ble veldig glad da,for jeg fant igjen kosegensern min ^^Jeg skal danse for deg vetu, Chris! Ganske lurt egentlig, for hvis jeg danser for to må jeg vel bli dobbelt så flink? Det er kjempemoro! =DDu skulle blitt med da vetu, men nå er det lang venteliste desverre. Du får bli med etter jul :)

Jannicke

27.aug.2008 kl.18:33

Det er pga. klærne dine vi skal til Göteborg-for å kjøpe nye!! Hurraaaa!!!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits