Påskeferi'!


Heioghopp!

Nå er det da påskeferie! Det er deilig, sett bort i fra at jeg sitter her og snør inne i Svarstad.
NÅ kommer den snøen jeg ønsket meg på julaften. Takkskaruha!
NÅ vil jeg ha sol og sommer jeg da...menmen, får det skjeldent som en vil med det været.

Så vil jeg informere om at hvis det er noen som ønsker boligalarm, så må de kontakte meg på 92867017, så fikser jeg det for dem fra Hafslund Sikkerhet Privat! Yeah!
Som man sikkert har hørt på nyhetene så er innbruddsstatistikken høy i påsken! Forlat ikke huset uten ekstra sikkerhet mot innbrudd og brann! ;)

Annet enn deeet...jeg burde egentlig lese en bok i påsken. Men alle bøkene mine ligger i tønsberg, og jeg gidder IKKE å dra dit for å hente dem...søs har vel et eller annet liggende.
Noe må man jo gjøre når det snør annet enn å sitte foran PC og TV. Burde kanskje egentlig male bildet til Henke, men da må jeg hente maling i tønsberg og lerrett i larvik...som faktisk eeendeliig er klart til meg. Får håpe de ikke selger lerrettet mitt videre nok en gang på BAS. Vet jo aldri. De derre kunstnerne altså.

Hm.

Jeg legger ved en plakat som jeg har laget for Kim om et breakbattle som skal være i Skien  i april for de som interesserer seg for det!
Til alle breakere: ta dere en tur til Et Annet Sted i Skien og dance your ass off!

NEIVEL...
bloggen vil IKKE legge ut det bildet. Så jeg legger det opp i et annet innlegg tenker jeg. dum blugg.2 kommentarer

Henke

24.mar.2008 kl.23:35

hoi! har ikke hatt nett i hele påsken, og er litt skuffet over at ikke du tok beina fatt og fikset maling og lærriz... men nå er alt bra for i morgen er det skolepis

Hanne

26.mar.2008 kl.14:40

Jaa, vet, sorry, kunstnere er trege. MEN jeg skal hente det i morgen tror jeg faktisk, for da skal jeg mest sannsynlig mot larvik.For nå vil jeg få malt det bildet snart. ´Bout time!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits