T-shirts (arbeid 4)

tshirtfronttshirtback
Foran                                             Bak


I denne oppgaven ble jeg inspirert av 70-80tallet og Pop Art.

Da jeg skulle starte på det siste arbeidet så hadde jeg egnetlig litt problemer med å finne på hva jeg skulle lage for noe.
Jeg leste gjennom notatene mine fra jeg hadde hatt brainstorming, og kom frem til noen forskjellige ideer. Men mange av de hadde kommet til å ta veldig lang tid (for eksempel en flash vignett for danseskolen min Extend Art of Dance). Jeg hadde derfor en ny brainstorming med en kamerat, og fant ut at jeg kunne lage en t-skjorte med han på. Han breaker, er DJ, lager beats og maler litt graffiti, så jeg tenkte at jeg kunne ta i bruk noen av de elementene.
Jeg visste ikke helt hva jeg ville la meg inspirere av, og var innom Pop Art. Og den har et litt Pop Art aktig preg over seg, men jeg tenkte også på det at jeg ville hente litt inspirasjon fra 70-80-tallet. som var den perioden da breaking, graffiti og hip hop slo gjennom som en kultur i USA.

Har laget denne også i Illustrator, og brukt Pen Tool (så nå burde Marius Melk i klassen bli strålende fornøyd, som den pentool entusiasten -eller kanskje fanatikeren? ;) - han er!).
Ville at det skulle ha et stilisert uttrykk, og brukte derfor bare de mest nødvendige strekene i elementene for å fremheve hva det er.
I bagrunnen la jeg en av de multilinjeformene som jeg brukte i elektronika plakaten, men denne her har annen form, annen farge og i tillegg laget den om til stiplede linjer (fordi det minner meg om den stilen man hadde på noen av printene på 80-tallet. Fargene i den er både åttitalls og James Rosenquist. Det var først og fremst han jeg tenkte på da jeg valgte de, for jeg lagde formen i utgangspunktet til en annen oppgave som jeg la bort.

Jeg lagde print på begge sider av t-skjortene fordi jeg syns at det er litt stilig når ikke t-skjorten er helt plain på baksiden. Jeg prøvde å sette "Myagibeats" teksten sammen med høytalerne bak, men det fungerte ikke.
Så jeg satte det heller på bunnen foran sammen med Kim som breaker oppå turntablesa.

6 kommentarer

Jannicke

17.jan.2008 kl.09:31

Kan du designe en t-skjorte til meg kanskje?? Hihi:)

Sindre

17.jan.2008 kl.10:09

Takk for det...Strøken den platespilleren du har laget, har du pen-toola den? :) likte den der :D

Sindre

17.jan.2008 kl.10:12

Også var det de malingsflekkene ja, jeg har en del ferdige vektor flekker, og noen png filer med sånne flekker i :)

Fredrik Høgestøl

19.jan.2008 kl.03:04

Smuud Hanne, dette ser bra ut!

Andreas

23.jan.2008 kl.10:10

Konge, den der må du bare få trykket opp

=) var sin sykt nice

Hanne

23.jan.2008 kl.10:16

Takktakk=D Pentool ja! Første utenomskolefolk kommentar også! Takk Frisch =)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits