Film og TVNår jeg ser på film og tv så pleier jeg å kikke en del på vignetter, fonter og design som blir brukt for å presentere det som skal vises.
Det er mye stilig som blir laget, særlig av de nyere tingene. Kanskje fordi det nå for tiden blir lagt nye vekt på det visuelle utrykket til mediene.
En annen ting jeg liker å se på er hvordan DVD-cover og filmplakater er laget.
Man kan også bli inspirert av historier eller hente ut bilder fra filmene/tv-programmene man ser. Både om det er tegnet, animert, og vanlig.
Det er også veldig gøy å se hva man får til med sfx. Men det synes jeg kanskje fordi at jeg hadde lyst til å jobbe med det før. Har vært innom tanken med å jobbe med både sfx og foto før jeg til slutt bestemte meg for å studere mediedesign. Og det er jeg veldig fornøyd med, for det er bittelitt av alt sammen som er gøy!

heroespirates2poster300

Bilder fra:
Heroes - sesong 1_episode 6
http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics/Pirates2FinalPoster.JPG
http://www.filmweb.no/bilder/multimedia/archive/00108/300_108402o.jpg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits