Retro
Noe man alltid kan ta i bruk er moter, farger og stiler fra tidligere tider. Gamle moter dukker stadig opp igjen.
For eksempel har det i det senere vært hentet frem mye fra 60-70-og -80 tallet, og også fra tidligere tider, som for eksempel barokk og viktoriansk tid. Noe blir tilogmed hentet helt fra antikken.

Det er alltid lurt å kikke litt på eldre ting når man skal lage noe, og det er jo nettopp det veldig mange gjør. De henter elementer fra noe de har sett før, og gjør det om til sin egen stil. Presenterer det på sin egen måte, og kombinerer det med elementer fra andre tider og nåtid.
Komposisjonene kan være nye og ha kreative løsninger, mens elementene kanskje ikke er fullt så orginale. Men så lenge det er ens eget arbeid, så gjør jo ikke det noen ting.
Kunstnere har alltid gjort det. De har sett noe som en annen kunstner har gjort, og prøver å gjøre det bedre og bryte med gamle tradisjoner.

tearose 42007spartridgefamilyremixbrownblueposters3040


Bilder fra:
http://www.wallpaperfromthe70s.com/product_info.php?info=p304_Papatuanuku.html
http://www.victorianwallpaper.com/TeaRose%2042-007S.JPG
http://www.allposters.com/-sp/Partridge-Family-Remix-Brown-Blue-Posters_i1790871_.htm

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits