SYK drøm med rar heis og David Hasselhoff

I dag våknet jeg etter en ganske så rar drøm....


Den begynte med at pappa skulle kjøpe bukse til meg, Andeas og Guro (søskena mine), og dette var i barneavdelingen på en eller annen butikk som liksom både var et kjøpesenter og et hotell. Faren min fikk det for seg at vi bare egentlig trengte å kjøpe en bukse som vi kunne dele på. Det syntes vi var litt teit da siden ingen av oss bor på samme plass lenger. Velvel, Andreas og Guro hadde funnet bukser da, også skulle jeg prøve-men jeg gikk ikke i noe prøverom, jeg bare gikk bak et hjørne i butikken sammen med mamma. Buksa var rar, kjempestor i livet og stram i bena.

Av en eller annen grunn så skulle jeg ta heisen en etasje opp. Jeg gjorde det, og tok den rett ned igjen, og da jeg kom dit sto mamma på utsiden. Så sa jeg til henne "Jeg har jo klærne mine her fortsatt, jeg må jo ha med dem!!"
Mamma var bare care og sa jeg fikk hente dem selv, så jeg måtte løpe og samle dem sammen før heisen dro opp igjen. Jeg rakk det, men da vi kom ut av heisen hadde jeg glemt min bukse. Så jeg dro ned igjen for å finne den. Den var ikke der, men jeg gikk inn på det som da var hotellrommet vårt der nede. Der var broren min som så på tv. Han klagde over at de på naborommet lagde plagsomme lyder og sa "Faen ass...de bråker så sykt, jeg skulle egentlig gått og sagt ifra, men jeg gidder ikke...gjøre i morra". Javel, tenkte jeg. Også skulle jeg ta heisen opp igjen.
Jeg gikk inn og trykte på tredje etasje. På vei forbi andre etasje, hørte jeg moren og søstern min prate, og skjønte at det var der jeg egentlig skulle gått av.

(Nå begynner det å bli sykt).
Jeg kom i tredejeetasje, som på en måte var på utsiden av bygget. Så jeg så ned på alle bygningene som var rundt. Og det var kvelden, så jeg så masse lys fra dem. Dessuten, ble heisen kjempesamal, så jeg ble trykt inntil veggene (som var av glass). Jeg fikk litt panikk og klaus og trykte på andre etasje. Heisen gikk nedover i normal fart, men jeg landet på parkeringsplassen, og heisen åpnet seg fra midten.
Ganske så forvirra så gikk jeg til faren min og spurte om han hadde sett det som skjedde. Og da sa han:
"Jeg ble litt skuffa over åssen den funka egentlig..."

Jeg hadde trodd at jeg skulle dø, og ble ganske sur...men det var visst typisk pappa å si sånt følte jeg...
Så jeg gikk å pratet med David Hasselhoff. Ja. David Hasselhoff. Han var ganske hyggelig, husker ikke hva han hadde der å gjøre, men han var nå der.
Så skulle han kjøre et sted. Og plutselig så skjedde det noe greier sånn at han fikk en svær del av hodet sitt skutt av ellerno. Så han fikk hull i det. På sekundet så kom det et sånt redningskorps og prøvde å redde han ved å skylle og rote inni det hullet... Og utav ingensteds, så var det plutselg en typisk "badguy" som var der. (Antagelig han som hadde laget hullet i hodet på David Hasselhoff).
Han hadde mistet hodet, og det lå i en sølepytt. Var vel muligens David som hadde kappet det av ham.
Noen fra det redningskorpset løftet opp hodet hans og holdt det halvveis opp i lufta.
Tingen var, ingen av dem var døde! "Badguyen" pratet til David...husker ikke hva han sa. MEN, David Hasselhoff drev i alle fall å rettet på det "badguyen" sa, for han hadde så masse gramatikkfeil.
"Badguyen" repeterte de ordene som mr. Hasselhoff hadde sagt (jeg husker desverre ikke hva de var) som for å liksom få dem inn...

Også våknet jeg...

6 kommentarer

Finn Roger

11.jan.2008 kl.09:58

He he. Du lurte i hvert fall ingen med denne overskriften. Rimelig syke greier ja. Har noen av de drømmene sjøl, men husker dem sjelden dessverre.......

Marius Rundereim

11.jan.2008 kl.10:09

Hehe, morosamt :D Man har ofte litt merkelige draumar ^

ChristinewendelBLOGG

11.jan.2008 kl.12:53

Ha ha ha.. Utrolig vittig! The Hoff er kongen av gramatikk! Tydeligvis.. Sykt!

Grazyna

12.jan.2008 kl.01:26

Sykt, sykt, sykt... Men har du hørt om Henrik sin? Han er syk. Drømmer om Enrique Inglesias!

Henke

12.jan.2008 kl.02:30

Thats my girl! stolt av degnå kan deg og Grazyna sloss om hvem den kommentaren var rettet til, helst putekrignå skal jeg drømme om kieran culkin den nokså ukjente men vel så gode skuespillerfetteren til Maculay... aner ikke om det var riktig navn, men i allefall han som spilte i hjemme alene 1 og 2 ikke i tre og fire det er sønnesønnen hans, eller mac er i allefall oldefaren tror jeg natta

Hanne

12.jan.2008 kl.09:17

hehe:) The Hoff har pugga leksene sine vetu, Christine ;PJepp, har hørt om den syke Enrique drømmen til Henrik. Han er syk. Kanskje jeg og Henrik skal danne en gruppe for syke drømmere.Greit Henrik, putekrig skal bli! ....en eller annen gang.Har sett film med han tror jeg faktisk, og jeg skjønte du mente "Kevin" fra hjemme alene da du sa Maculay. Tror det er riktig skrevet også

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits