J-e-g---k-je-d-e-r--m-e-g-!

Jeg kjeder meg veldig akkurat nå, fordi jeg venter på at den dumme julejazz videoen nok en gang skal rendres, eksporteres og konverteres til et annet filformat sånn at jeg kan få den opp på bloggen! Dumme premiere!! ÆSJ!
Og det tar EVIG lang tid, derfor bestemte jeg meg for å beskrive rommet mitt for Andreas, og han syntes at jeg skulle copypaste alt jeg hadde skrevet, og slenge det opp hit! Det var en glimrende ide syntes jeg da! =D

SÅ, her kommer det! *trommevirvel+symbalslag*

Når man kommer inn døra, så står det en utrolig digg seng til venstre.
Den står langs veggen og ender i hjørnet og har et vindu over seg.
Vedsidenav sengen står det et rundt nattbord fra ikea med glassplate under. På nattbordet, og under er det litt rot, Viduet har liftgardin og solpanel, og vinduklistremerker med en pegasus og stjerner, og det er delt i to med en sprosse eller hva det nå heter, Vedsidenav nattbordet så står det en dvdhylle, der er det ingen dvdplater, men noen få cder og spill og litt annet rot, vedsidenav den så står det en fin hvit pult med metallben fra ikea, oppå¨det så ligger det litt rot og keyboardet mitt.
Alt dette er på samme vegg som vinduet er.
    På neste vegg over pulten så henger det en lionking memoboard med timon, pumba og simba, på den henger det litt rot, over den henger det et bilde av morgan freeman og et av grace kelly. vedsidenav dem, så henger et bilde av en ballerina so gjør et eller annet sprang, og under henne så henger et bilde av jimi hendrix og et av jimmy page.
Under den henger en pose fra h&m med surfegreier på. fin pose. Under pulten er
det skuffer, samme som henrik har under pulten på rommet sitt.
    Vedsidenav pulten (eller foran om du vil) så er det en kontorstol. Oppå den ligger noen av julegavene mine. Stolen heter stefano og er fra ikea. Vedsiden av den står en blå søplebøtte fra ikea, vedsidenav den så står det en bokhylle fra ikea. I den er det masse rart. lotr saker, andre bøker, julegaver, penner, sminke, zebraer...over hylla henger det to kinesiske vifter. Vedsidenav bokhylla så henger det en stor plakat av kameler sett ovenfra sånn at du ser skyggen dems som kamelfigurer! (har ståttutstilling på aker brygge) under den plakaten så henger masse zebrabilder, det er "the wall of the zebra" henger også et bilde av kim der, og av meg da jeg var liten og lekte med en pusekatt ved å ha en appelsin i en plastikkpose som den syns var moro.
    Vedsidenav der igjen, på neste vegg så er det fire klesskap. To av dem er mine, de to andre er det bare rot i. vedsidenav der så er det et lite mellomrom før man når døren igjen, Der henger det et sånt kinesiskmalt bilde somer ganske langt (det er kjøpt i singapore), og under denne står det en skittentøyskrurv, men den er det bare bagger og bamser i.
Og vedsidenav den på høyreside er det mange bladbokser og foran dem et cdstativ. Jeg glemte også å nevne at på den veggen som er der døra er, samme som senga står inntil, så henger det en coldplay kalender og et stort skal med masse farger og fine fugler som jeg kjøpte i thailand!
    Og midt på gulvet så står det staffeli med et lerret som jeg maler på nå, og under den masse malingstuber, pensler etc. Og det er noe annet rot på gulvet også. Keyboardstativet står foran bokhylla;
    OG så må jeg huske å si at det er to speil på de to midterste klesskapene. og på det fjerde og siste klesskapet så henger sparuniformen min!
Viktig erdet også å nevne at alle malerinene mine og andre skoledokumenter ligger under sengen min!


Da jeg skrev til Andreas, så glemte jeg å nevne at jeg har en hvit panelovn under "the wall of the zebra" og at rommet mitt er veldig lyst, vet ikke fargen, noe mørkere enn kremhvitt hvertfall..litt gul/beigeaktig. Men det er bare tapeten. Skapdørene er lyseblå, og skapet selv er beige. Og det henger to blå glasskuler og to blå glassfugler i vunduet! Karmen i vinduet er forresten kirsebærtrefarget!
OG gardinene er gjennomsitktig blå og beige med noen blomster på. De har litt skinn i seg også...altså som i glans.
Har utelatt masse rot som er årsaken til at jeg ikke tar bilder av rommet mitt nå.
Er viktig å nevne at rommet er hjemme i Svarstad, og ikke det som jeg har på Nøtterøy!


Dett var dett!
Over og ut!

2 kommentarer

Jannicke

08.jan.2008 kl.19:21

Jeg skal kommentere Hanne!!! Wee! Jeg må si du har god tålmodighet som har beskrevet alt dette! du må ha et veldig stort rom for å få plass til alt dette??? og veldig god hukommelse som til og med husker hva stolen din heter... det må jeg si...nå er jeg helt e l e n d i g når det gjelder navn, men likevel:) Skal bli flink til å kommentere bloggisen din;)

08.jan.2008 kl.19:27

Hehe=) takktakk ;) Tja, rommet er ikke såå stort, og jeg hadde vel mer fritidsproblemer og kjedet meg elendig mye akkurat den kvelden :p

Brabra;) jeg skal kommentere på din og =D

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits