Logg, dag 2

Hei og hopp!

I dag har jeg fortsatt med å tegne figurene til animasjonen vår. Vi fant ut i gruppa at vi skulle bruke denne dagen og i morgen på å få ferdig alt som er av sånt, og så skrive manuset ordentlig på mandag. Lurer på hvordan det går, får håpe det går bra!
    Var ikke i noe spesielt tegnehumør i dag egentlig, men jeg og Jonas satt og klusset litt, så figurene er omtrent ferdig nå. Mangler en figur og å få fargelagt alle sammen, så skal de fraktes over til 3D som skal animere dem i Maja.
Titlene på figurene har jeg og Jonas endret litt på sånn at sammenhengen skulle være litt bedre, så til nå så har vi klare karkterene; Djengish Kahn-nisse, Hitler-nissen, Ghettogangster-nissen, Al Capone-nissen, Same-nissen, Osama-nissen og Norskenissen (julenissen type standard+fyllefant).
    Vi prøvde å scanne og trace noen av figurene også, men blyantstrekene var for svake til at det skulle bli noe bra, så Jonas tusjet opp linjene på figurene slik at de er klare til ferdiggjøring i morgen!

Snakkas i morn!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits