Logg, dag 1

I dag begynte vi med Juleprosjektet (idefagprosjekt 2). Kom på gruppe 5 sammen med Lena og Christian fra Foto, Terje, Jo og Knut fra 3D design, Jonas fra TV og Andrea fra VM. Vi trakk et kort hvor en nisse hadde sovnet i julegrøten sin mens en mus spiste av den.  
Vi diskuterte litt frem og tilbake hva kortet viste og hva vi kunne gjøre utav det. Ingen av oss hadde lyst til å ha noe sang eller skuespill, så vi fant ut at vi ville fortelle historien vår med stillbilder og en voiceover i stedet!

Vi var innom noen fler ideer til hvordan nissen skulle ha kunne havnet oppi julegrøten sin, og til slutt så ble vi enige om at han hadde vært på julebord med de andre nissene. Vi tok også tak i nummertrøyen som hang på bjelken på kortet (type skiløptrøye) hvor det stod 13 og bestemte at det var 13 dag jul, og jula skulle kastes ut. Og da må jo nissene feire!
Og som alle vet, så er jo ikke julebord verdens mest rolige affære (om de ikke visste det før, så fikk de i alle fall se det på lørdag...). 
På julebordet ville vi at det skulle samles mange ulike karakterer som for eksempel en gangsternisse og en samenisse (farlig kombinasjon). Og en Osamanisse som ikke var invitert til festen fordi han hadde lagt bomber i gavene under juletreet...da blir det action vetu!

Tror det blir veldig moro i alle fall =)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits