historien om Sjur

Ja, altså... jeg finner ikke på noe smart å skrive, så da får jeg bruke noe jeg har fra før.
Så når man har lite å finne på i Svarstad så finner man på rare ting, som denne historien som jeg og broren min lagde for noen år siden:


Historien om Sjur!

Sjur bor i bak et skur. Og Sjur e lur for han bor i et bur. Men Sjur e litt sur, for Sjur får aldri gå på den Kinesiske Mur, fordi Sjur bor i bur. Men Sjur har funni på en kur, så Sjur hadde tur og slapp ut av sitt bur. Sjurs kur inneholdt jur fra et djur som beita på en mur.

Sjur tjente masse penger på sin kur som inneholdt jur fra et djur, og han solgte sitt bur bak et skur og dro på tur til Den Kinesiske Mur.

Der traff han Otto som bare spilte lotto. Og da Otto vant i lotto, kjøpte han masse risotto. Og Otto hadde med seg Tor som sang i kor. Tor bodde under et bord hvor han drev hor for sin mor. Tor var med for han hadde en båt med fire ror som han hadde fått av sin mor som nå ligger under jord.

Sjur ble helt ur av Tor som drev hor og sa masse stygge ord, og av Otto om bare spilte lotto og tenkte på risotto. Så Sjur ble sur og dro tilbake og kjøpte et nytt bur bak et skur med pengene fra sin kur som inneholdt jur fra et djur. Men Sjur følte seg likevel lur som hadde fått gå en tur på den Kinesiske Mur.

Én kommentar

Sjur

30.mai.2009 kl.15:08

Jeg føler meg DYPT krenket.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits